DOMOV OČALA KONTAKTNE LEČE PREGLED OČI PONUDBA O NAS SLOVAR OPTIKE
Kontakt Očala Sončna očala Zanimivo bi bilo vedeti Trening vida Akcija:očala 69,- Težave na  računalniku

Moška očala

 

Obleka naredi moškega, očala naredijo njegov obraz. Prvi vtis o sogovorniku izražajo oči, ki jih poudarijo očala. Zato je pomembna prava izbira okvirja, ki poudari vaše lastnosti. Z očali lahko delujete resno, sproščeno, športno ali izrazite svoj stil. Privoščite svojemu izgledu tudi spremembe, zato svetujemo očala za vsako dejavnost.

 Ženska očala

Očala že dolgo niso več le nadležno pomagalo za vid, temveč zelo priljubljen modni dodatek. Oči razkrivajo vaše skrite lastnosti, očala pa lahko poudarijo nežnost, zaskrbljenost, resnost, sproščenost in še kaj. Svetujemo vam modo in stil.

Športna očala


Za uspešno udejstvovanje in zaščito oči v različnih športnih panogah so zelo pomembna športna očala. Zagotoviti morajo optimalen vid, ki poveča vidno sposobnost športnikov in posledično omogoči njihove uspehe. Za zaščito oči pred mehanskimi vplivi in sončnimi žarki moramo poskrbeti s pravilnim prileganjem okvirja obrazu. Kakšna športna očala? Ali naj izberem kontaktne leče za vid in očala za zaščito? O vsem tem se posvetujte z nami.


Očala za branje


Ko prihajamo v najboljša leta, smo poslovno in zasebno uspešni ter uživamo življenje, pri branju pa so roke vse bolj stegnjene. To je povsem normalen pojav, ki se zgodi vsem okrog 40. leta in pomeni, da je očesna leča popustila. Ne skrbite, opravite pregled in spet boste brali.


Prizmatična očala

Mali in veliki ekrani vsak dan zelo obremenjujejo naše oči, očesne mišice ne zmorejo težaškega dela. Da bi razbremenili očesne mišice moramo opraviti kotno merjenje vida in po potrebi izravnavo kotov gledanja s prizmatičnimi očali ali s posebnim centriranjem očalnih leč.

Strelska očala: Očala s posebnim okvirjem običajno samo za eno oko, po 40 letu s posebnim multifokalom za daleč in blizu.